Tanden bleken

LAAT UW TANDEN PROFESSIONEEL BLEKEN IN EEN TANDARTSENPRAKTIJK

Wilt u ook een stralend wit gebit? Laat uw tanden dan op een veilige en snelle manier bleken
bij Mondzorg op Maat. De behandeling is professioneel, voordelig en vooral effectief. Wij hebben meerdere varianten van behandelingen die verschillen in de behandeltijd en eindresultaat. Neem contact met ons op voor meer informatie & advies. Voor andere vragen kunt u terecht bij ons in de praktijk.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie & advies. Voor andere vragen kunt u terecht bij ons in de praktijk.

Laser behandeling bij Mondzorg op Maat

OVER DE BEHANDELING

Wij bieden u een pijnloze, professionele tanden bleekbehandeling aan in onze tandartsenpraktijk.  Onze mondspecialisten bekijkt samen met u wat de mogelijkheden zijn.  We kijken niet alleen naar  het eindresultaat, maar ook naar de staat van uw gebit. Ons team denkt graag met u, want een gezond gebit is een stralend gebit. We maken gebruik van biologische producten in onze praktijk. Goed voor het lichaam en voor het milieu.

Want wij laten uw gebit graag stralen. 

Voor een mooi gebit, kiest u voor Mondzorg op Maat voor Iedereen

Snel en pijnloos resultaat

Bleek behandeling – Led lamp

Dit is een snelle en zeer effectieve manier van tanden bleken. Bij de behandeling gebruiken we een krachtige Led-lamp die het bleekproces versnelt. Samen met een gepatenteerde bleekgel zult u merken dat u na de behandeling een mooi resultaat behaalt. We adviseren om de bleekbehandeling samen te boeken met een gebitsreiniging. 

Basis

30 minuten
119
99
 • Waterstof perioxide vrij bleekbehandeling
 • 4-6 tinten verschil

Plus Extra

60 minuten
210
99
 • Waterstof perioxide vrij bleekbehandeling
 • 4-6 tinten verschil
 • Inclusief gebitsreiniging van 20 min
 • Polijsten en airflow behandeling voor het verwijderen van rook en verkleuringen
Populair

Plus Extra

90 minuten
300
00
 • Waterstof perioxide vrij bleekbehandeling
 • 4-6 tinten verschil
 • Inclusief gebitsreiniging van 20 min
 • Polijsten en airflow behandeling voor het verwijderen van rook en verkleuringen
 • Inclusief totaal mondscreening
 • Preventie en Mondhygiëne advies op maat
Populair

Voor een langer resultaat

Bleek behandeling – Laser

Een laserbehandeling gebeurt door de tanden eerst te behandelen met een speciale gel die wordt geactiveerd met een laser. Binnen een uur is het gebit gereinigd en het resultaat is langduriger dan bij elke andere vorm van bleken. Een laserbehandeling is zo goed als veilig en het overgrote deel van de mensen heeft slechts één behandeling nodig. Natuurlijk geldt voor ernstige verkleuringen dat een nabehandeling noodzakelijk kan zijn om het gewenste resultaat te bereiken

* Ook voor deze behandeling adviseren wij vooraf een gebitsreiniging bij te boeken. 

Veelgestelde Vragen

Ja, zeker! Wij kunnen garanderen dat bleken met waterstofperoxide onder toezicht van een tandheelkundig medewerker is veilig voor de tanden en het tandvlees. Het percentage waterstofperoxide (6%) dat in de bleekgel zit, is zodanig verlaagd dat dit niet schadelijk is voor de tanden. Mocht het gebit in een zodanig slechte staat verkeren, zullen wij de behandeling niet door laten gaan. 

U bent verzekerd dat de behandeling professioneel en veilig wordt uitgevoerd. De behandeling wordt gedaan door een erkend mondhygiënist. Daarnaast kunnen wij het gebit reinigen en  vragen beantwoorden over het gebit. Onze zorg gaat verder dan alleen het bleken van het gebit. 

We raden aan om na de behandeling minimaal 48 uur geen kleurstoffen te consumeren. Het is belangrijk om uw gebit goed te verzorgen. Denk hierbij aan goed poetsen, flossen en spoelen van uw tanden. Wij verkopen verschillende tandverzorgingsproducten en kunnen u hierover informeren indien gewenst.  

Probeer aanslag op uw glazuur te beperken door minder gebruik van kleurstof bevattende voedingswaren. Het advies is om geen koffie of thee te drinken na de behandeling. Bezoek uw tandarts en mondhygiëniste voor persoonlijk advies.

Voor speciale acties en aanbiedingen kunt u ons op social media volgen. 

Via de contactpagina kunt u een afspraak maken. 

Verkopen jullie ook thuisbleek sets? Ja, die bieden wij ook aan. Vraag in de praktijk voor verdere instructies & informatie.