Mondzorg in een vertrouwde omgeving

MOBIELE MONDZORG - Mondzorg aan huis

Heeft u momenteel last van pijnklachten in de mond, maar u bent aan huis gebonden? Mondzorg aan huis biedt uitkomst. De mondzorg professionals van Mondzorg op Maat komen graag bij u langs om uw gebit te bekijken. We begrijpen dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is om voor het gebit te zorgen. 

Wij verlenen mondzorg op locatie in verzorg- en verpleeghuizen, begeleid wonen projecten en ook bij u thuis indien u niet in staat bent om naar de praktijk te komen. We geloven dat goede mondzorg voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. 

Waarom is mondzorg belangrijk?

Wij kunnen het niet genoeg herhalen, maar een gezonde mond is van belang voor het behoud van uw tanden en kiezen en uw algehele gezondheid. Iedereen wilt het liefst probleemloos eten en drinken zonder pijnklachten. 

De kans op het krijgen van gaatjes  kunt u verkleinen wanneer u twee keer per dag twee minuten uw tanden poetst? Daarnaast  is het ook het belangrijk om regelmatig regelmatig te flossen. Met gezonde discipline kunt u er voor zorgen dat het gebit gezond blijft. 

Scholing voor Mantelzorgers & Medewerkers

Ook mantelzorgers en zorgmedewerkers kunnen geschoold worden, zodat de dagelijkse verzorging van uw mond gewaarborgd is. 

 

Tarieven & Vergoeding

De eerste afspraak bij Mondzorg op Maat aan huis duurt ongeveer 60 minuten. Als u een aanvullende tandartsverzekering hebt kunnen de kosten wellicht geheel of gedeeltelijk vergoed worden. U kunt het navragen bij uw zorgverzekeraar. Voor eventuele codes of een begroting van de kosten kunt u contact opnemen met de praktijk.

Ouderen

Informatie / aanmelding

Voor meer informatie of aanmelden kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact met u op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak.