de antroposofische tandartspraktijk van Nederland

De antroposofische
mondzorgpraktijk van Nederland

De antroposofische mondzorg praktijk van Nederland

Goede mondverzorging is belangrijk voor de algehele
gezondheid van het lichaam

Het komt vaak voor dat het gebit alleen aandacht krijgt als er mis is. Toch is je gebit ongelooflijk belangrijk als het om je gezondheid gaat. In de opleiding tandheelkunde en mondhygiëne die ik heb gevolgd, leerde ik dat bacteriën via je bloedende tandvlees in je bloedsomloop terechtkomen. Deze bacteriën kunnen ernstige gevolgen hebben voor je gezondheid.
Daarom is het belangrijk om je gebit goed te onderhouden. Dagelijks je mond goed schoonmaken houdt ons mond en lichaam gezond. Dat bespaart ons later problemen en kosten.
Hani Beshai

De antroposofische mondzorgpraktijk van Nederland

 We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. We zijn er trots op dat Mondzorg op Maat een mondzorgpraktijk is waar de patiënt centraal staat. We zijn een van de weinige antroposofische tandartsenpraktijken van Nederland. 

Antroposofische geneeskunde is geen vervanging voor de reguliere geneeskunde, maar een aanvulling daarop en een verdieping daarvan.  Elk lichaam reageert op eigen wijze op ziekte en ieder mens gaat er anders mee om. Dat gegeven is het uitgangspunt van de antroposofisch arts of therapeut. Met onze behandelmethodes hebben we aandacht voor de mens,  lichaam, ziel en geest.

 

Waarom voor kiezen voor Mondzorg op Maat

– Holistische tandheelkunde

– Meer balans in uw gehele lichaam

– Gebruik van biologische producten

– Ervaring met het behandelen van angstige patiënten 

Tandenborstel

Waarom kiezen voor biologische producten?

Doelbewust geselecteerde natuurlijke en biologische ingrediënten maken biologische mondverzorgingsoplossingen extra zacht. Al het goede van de natuur voor je tandvlees en tanden. We maken gebruik van GUM in onze praktijk.

De verpakking wordt gemaakt van 80% gerecycled papier. Tevens is de tandpasta ook gecertificeerd veganistisch. Goed voor het milieu en voor het gebit.

Over het team

Over het team

Mondhygiënist

Dhr. Beshai heeft Tandheelkunde gestudeerd in Egypte en in Nederland heeft hij gekozen om Mondhygiëne te studeren om zich te specialiseren in het behandelen van kinderen en volwassenen met tandvlees problemen (gingivitis en parodontitis. In Utrecht heb ik in 1999 mijn diploma behaald als mondhygiënist en ik ben sindsdien ook werkzaam als mondhygiënist voor diverse praktijken in Nederland. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van mondhygiëne en tandheelkundige behandelingen.

Certificaten

Referenties

Tandarts

Dhr. P.N.Tromp heeft in Groningen Tandheelkunde gestudeerd en in 1991 als antroposofische tandarts in den haag zijn praktijk gestart.