Mondhygiënist

Aandacht voor de mens achter de patiënt

Het is onze doel om bij patiënten zo veel mogelijk tandbederf & tandvleesaandoeningen te voorkomen. Dit willen we bereiken door goede preventie aan te bieden op het gebied van mondverzorging. 

Bij Mondzorg op Maat kunt u rechtstreeks terecht bij de mondhygiënist zonder verwijzing. 

 meerwaarde zou opleveren.

Tooth Brush

Voor vrijblijvend advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Algemene vragen

De functietitel ‘mondhygiënist’ is een beschermde titel en mag alleen gevoerd worden wanneer de hbo-opleiding tot mondhygiënist met een diploma is afgerond. Mag je behandelaar zich mondhygiënist noemen? Bekijk het in het DiplomaRegister. NB: Vanaf juli 2006 studeerden de eerste vierjarig opgeleide mondhygiënisten af en zij mogen de titel BHS of BSc voeren.

https://www.mondhygienisten.nl/

Een mondhygiënist richt zich op preventie en mondverzorging om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen én te bestrijden. … Je kunt rechtstreeks bij de mondhygiënist terecht als je hulp nodig hebt bij je mondverzorging en/of het voorkomen van tandbederf (cariës of gaatjes) en tandvleesaandoeningen. 

Bloedend tandvlees is een teken van ontsteking. Met de juiste behandeling kunnen we u verder helpen. Maak vrijblijvend een afspraak bij ons in de praktijk. 

Een tandvleesontsteking lijkt onschuldig, maar het kan leiden tot het verlies van tanden of kiezen. Onze mondhygiënisten zijn opgeleid om u verder te helpen. 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Over het team

Mondhygiënist

Dhr. Beshai heeft Tandheelkunde gestudeerd in Egypte en in Nederland heeft hij gekozen om Mondhygiëne te studeren om zich te specialiseren in het behandelen van kinderen en volwassenen met tandvlees problemen (gingivitis en parodontitis. In Utrecht heb ik in 1999 mijn diploma behaald als mondhygiënist en ik ben sindsdien ook werkzaam als mondhygiënist voor diverse praktijken in Nederland. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van mondhygiëne en tandheelkundige behandelingen.

Certificaten

Referenties